Over ons

Als een echte onderwijsfamilie, met een liefde voor geschiedenis,  was het idee om de kinderen een tocht aan te bieden in Thorn. Hiermee wilden we graag  belangstelling voor Thorn maar ook voor geschiedenis in het algemeen genereren.

We kwamen er achter dat er ook voor volwassenen geen rondleiding met de echte verhalen van vroeger beschikbaar was. Dit was het begin van de rondleiding voor volwassenen. In de periode erna maakten we escaperoutes over Thorn en de omgeving. Zo kunnen mensen ook in de vorm van een puzzeltocht  kennis maken met de interessante verhalen.

Het is een familieactiviteit waarbij we samen nadenken over organisatie, website, afbeeldingen en over manieren waarop we onze service voor u leuker en prettiger kunnen maken. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en inbreng en het is leuk samen aan dit steeds groter wordende project te werken.

Wij wensen u veel plezier tijdens uw verblijf in Thorn en zien u graag nog eens terug.

Hélène, Sanne en Geert Stams.

Geert Stams, een gepensioneerd leerkracht uit de bovenbouw van het basisonderwijs. Heeft een voorliefde voor geschiedenis, fotografie en knutselt graag op de computer. Maakt de website, maakt en bewerkt de foto’s, verzamelt verhalen en schrijft teksten.

Hélène Stams, partner en moeder, zit niet in het onderwijs maar weet er door alle verhalen, alles (soms teveel) vanaf. Ook een voorliefde voor geschiedenis, lezen, wandelen en puzzels oplossen. Denkt kritisch mee over alles, van foto tot contact met horeca. Maakt tassen in orde voor de escaperoutes en spreekt teksten in.

Sanne Stams, leerkracht onderbouw basisonderwijs. Voorliefde voor geschiedenis, toneelspelen, tekenen. Heeft het logo getekend, teksten geschreven en beheert de facebookpagina.

info@RondleidingThorn.nl

+ 31 6 30208418


Klik hier voor de algemene voorwaarden!