De rebelse stiftdame

De Rebelse Stiftdame

Ga terug in de tijd en herbeleef het leven van de Stiftdame Josina Walburgis. Zij werd op twaalfjarige leeftijd door haar vader in de abdij van Thorn geplaatst. De jeugdjaren van Josina verliepen niet helemaal zoals je dat zou verwachten.

Bij deze tocht gaat u per fiets, auto of scooter langs de plaatsen waar zich haar roerige leven heeft afgespeeld. Een tocht van ca. 25 km. De route leent zich uitstekend om tussendoor te genieten op een terrasje.

De tocht is zoveel mogelijk gebaseerd op het waargebeurde verhaal, doorspekt met historische gebeurtenissen uit Thorn, Wessem, Stevensweert en Ohé en Laak. Waar van de waarheid is afgeweken, wordt dit uitgelegd op een aparte pagina.

De tocht duurt met de fiets ongeveer vier uur en start in Thorn. U rijdt over rustige wegen en komt terug naar Thorn via België met het fietsveer in Ophoven / Ohé en Laak (LINK). Auto’s en scooters kunnen het beste over de brug in Maaseik terug.

De tas met materialen kan geretourneerd worden bij De Pannekoekenbakker in het centrum van het dorp.

De kosten van deze tocht bedragen €12,50 per deelnemer.

Wilt u deze escaperoute spelen, neemt u dan telefonisch contact met Hélène of Geert op 06 30208418

Of per mail via DEZE LINK

Deze tocht is beschikbaar in twee moeilijkheids niveaus.

Niveau 1. De puzzels zijn eenvoudig maar gevarieerd. Zeer geschikt voor beginnende escaperoom spelers. Dit niveau kan gespeeld worden door volwassenenen. Kinderen vanaf een jaar of 10 kunnen met verschillende puzzels meehelpen.

Niveau 2. Een tocht met uitdagendere puzzels. Geschikt voor puzzelliefhebbers of voor mensen met escaperooom ervaring. De route is hetzelfde als niveau 1.

info@RondleidingThorn.nl

+ 31 6 30208418


Klik hier voor de algemene voorwaarden!